Payment Methods

English translation will follow in short time

1. Plata cu numerar la livrare (ramburs)

- in Lei (Ron), la primirea produselor expediate prin curier, daca ati ales plata ramburs (valoarea expeditiei nu trebuie sa depaseasca suma de 5000Lei).

Conform Legii 70/2015 actualizata, platile prin numerar sunt supuse urmatoarelor limitari:

1.  persoane juridice - suma maxima care se poate achita numerar este de 5.000 Ron

2.  persoane fizice - suma maxima care se poate achita numerar este de 10.000 Ron

IMPORTANT! Aceasta modalitate de plata este acceptata numai pentru coletele expediate pe teritoriul Romaniei si are caracter temporar!

2. Plata cu cardul ONLINE prin intermediul platformei PlatiOnline.

Informatiile dumneavoastra sunt securizate si nu sunt stocate de platforma GP-Models. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care preiau si utilizeaza datele dumneavoastra, oferind si garantia securitatii lor.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2)

Tranzactiile pe teritoriul Romaniei se fac in Lei (Ron), indiferent de tipul monedei pentru care emis cardul cu care s-a efectuat plata, cursul de schimb fiind cel al bancii platitorului. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele MICRONIX PLUS.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. 

3. Plata prin transfer bancar (ordin de plata) este modalitatea de plata preferata de noi. Se va emite o factura proforma in momentul in care produsele sunt in stoc si sunt gata de livrare. Factura se va putea achita intr-unul din conturile detinute de societatea noastra. Tranzactia se considera incheiata in momentul incasarii banilor in cont.

Banci partenere: BCR, BRD, ING.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactiile efectuate pe teritoriul Romaniei